Gesponsorde tochten

Stempelkaarten Wandelclub De Schooiers vzw
Corona gooide ook hier roet in het eten ... het kaartensysteem voor volgend seizoen wordt binnenkort bijgewerkt.
Ook in het wandelseizoen van 21/11/2021 tot 20/11/2022 worden sommige wandelingen gesponsord door uw club.

Daarvoor moet je stempels verzamelen op de stempelkaarten die je bij de inschrijving in uw club gekregen hebt.
Na elke wandeling kunnen jullie (bij het afstempelen van het wandelboekje) deze kaarten laten afstempelen.
De maximale waarde van alle kaarten samen is 52 euro in waardebonnen.

 • Je hebt 1 BLAUWE kaart voor 10 stempels met een waarde van elk 2 euro, in totaal 20 euro. Deze blauwe kaart is voor de 2 euro tochten en geeft recht op een waardebon bij likeurstokerij DE KLOK, Wanzelesteenweg 73A, 9260 Serskamp. De waardebon van De Klok telt voor artikelen daar ter plaatse.
   
 • Je hebt 2 ROZE kaarten voor samen 24 stempels met een waarde van elk 0,5 euro, in totaal 12 euro. Deze roze kaarten zijn voor de Voorkeurtochten en geven recht op een waardebon bij DE SCHOOIERS. De waardebon van De Schooiers telt voor kledij, busreizen, consumpties op eigen wandelingen en activiteiten.
   
 • Je hebt 1 GROENE kaart voor 4 stempels met een waarde van elk 1 euro, in totaal 4 euro. Deze groene kaart is voor de Busreizen en geven recht op een waardebon bij DE SCHOOIERS.
   
 • Je hebt 4 WITTE kaarten voor samen 40 stempels met een waarde van elk 0,4 euro, in totaal 16 euro. Deze witte kaarten zijn voor de ​gewone tochten en de Grote Routepaden tochten (GR). De 100 km tochten (= 3 stempels) moeten worden doorgegeven aan het secretariaat en de extra stempels hiervoor worden achteraf bijgerekend. Deze kaarten geven recht op een waardebon bij De Schooiers.
  Er kunnen extra witte kaarten verkregen worden via het secretariaat om een Wandelaars-Top-5 samen te stellen met de meeste tochten. Deze ontvangen dan een speciale attentie op het ledenfeest in januari 2021. Ook onvolledige kaarten met stempels tellen nu mee. (1 wandeling per dag)

Stempelkaarten worden ingediend op de inschrijfdag van 21 november 2021. Ze mogen ook ingediend worden op het secretariaat ten laatste op 12 december 2021.

Waardebonnen zijn slechts verkrijgbaar bij hernieuwing van het lidgeld voor 2022. Ze worden uitgereikt op ons ledenfeest van januari 2022. Wie niet aanwezig kan zijn krijgt de waardebonnen via het secretariaat. Ze blijven geldig tot 31-12-2022.
 

2-Euro-Tochten in 2022:
 

Voorkeurtochten in 2022:
 

Busreizen in 2022: